Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

antonio seruti

29. 4. 2010 13:27
dá se to dobře dokumentovat i televizních debatách z regionů

veřejnoprávní televize stanovuje 5% kvótu na zastoupení v debatě, jejíž účastníci pak mají řádově mnohem větší šanci zapůsobit na voliče, což vede k zakonzervování scény. Jistě, pokud by tam pustili libovolného lídra v daném kraji, je možné, že by tam pořvávaly nějaký divný figury, ale od ČT by mi to přišlo rozhodně správnější..

0 0
možnosti
K

kytt

29. 4. 2010 12:34
inu jo

Pravdu díte, bohužel. Ale takováhle praxe je v médiích celoročně, nejen před volbami, teď mají média jen příležitost hrotit vše ad nauseam. Říká se tomu investigace, ale ve skutečnosti to je takový žvanivý hnus, že by se za to Goebbels styděl. Ani se nedivím tomu, že když k nám přijel dělat přednášku zástupce šéfredaktora Michal Musil, vedení katedry se asi stydělo tak, že dalo jen oznámení na dveře, žádný na web katedry jako na podzim - tam říkal takové nehoráznosti, že jsme se mu upřímně řehtali i za zády vedoucího. Co chtít od člověka, co se sotva umí podepsat.

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

29. 4. 2010 12:59
Re: inu jo

Jasne, ze je to celorocne, ale nejak se toho ted seslo vic najednou, co me popudilo. Navic kdyz se clovek bavi nekteremi lidmi, tak se divi a divi a divi ... Treba si to precte aspon par jednotlivcu, kteri o tom takhle nepremysleli a zacnou tak uvazovat, mozna je opakuju stokrat recene, to je jedno, ale nedalo mi to.

0 0
možnosti
T

Tecumtha

29. 4. 2010 11:15
velmi dobře napsáno :-D

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2570x
RIK je bývalý šéfredaktor několika internetových stránek zaměřených na motorsport a momentálně volný spolupracovník www.motorelax.cz. Kromě toho založil motokárový šampionát www.kartrace.cz, který nyní funguje jako občanské sdružení. V poslední době našel zálibu ve vaření. Takové jsou RIKovy koníčky, občanským povoláním je zapřažen v mezinárodní společnosti poskytující IT služby.