Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Mawe

1. 6. 2010 18:46
Zmätočný článok

Tak tento závod rozhodne nebol nudný. Keby som si o autorovi príspevku neprečítal, že sa venuje motorizmu, jednoznačne by som ho zaradil medzi nováčikov/amatérov diania okolo F1. Takto ma napadá len, jedno, že mu asi nesadol nedeľný obed a viac ho trápili žalúdočné bolesti ako závod F1.

K Redbullu: Vettel nemal na vybráno, musel ísť naplno, lebo Hamiltonm mu dýchal na záda. A to že Webber musel už o kolo skôr prenúť do šetriaceho režimu, Hamiltona a ani Vetela v tom momente nezaujímalo. O kolo neskôr by ich obidvoch (so zapnutým štrením) dal Hamilton (idúci ešte cca 2 kolá na plný režim) na rovinke a možno by sa nich dotiahol aj Button.

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

2. 6. 2010 14:01
Re: Zmätočný článok

Drahý Mawe,

mohu Vás ujistit, že mě netrápily žádně trávící potíže a za svým názorem si stojím. Vy ostatně také máte svůj, ačkoli anonymní.

0 0
možnosti
A

aussie

31. 5. 2010 11:14
Peknej clanek

Souhlasim, ze vina je mezi nima 50:50. Zajimavy bylo sledovat to na australsky televizi, mistni "odbornici" nemaji pochyb o Webberove nevine. Martin Brundle na BBC uz tak presvedcenej nebyl a nejlepsi komentar mel Eddie Jordan, podle nejz Vettel Webbera predjel a neocekaval od nej zadny komplikace. Navic se ukazalo, ze Christian Horner dal Webberovu inzenyrovi jasnej pokyn pustit Vettela pred sebe, protoze byl rychlejsi... Vettel byl prilis zbrklrej, mozna i po lehky frustraci z kvalifikace, Webber je ale dost starej na to, aby delal takovyhle naschvaly. Myslim, ze je celkem zjevny, ze kdyby ve Webberove aute sedel Button, zadna kolize by se nekonala... Ale kdo vi. Kazdopadne peknej clanek, diky.

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

31. 5. 2010 13:13
Re: Peknej clanek

Doporucuji zaber na Webberuv volant pred momentem predjizdeni a v momente pred kontaktem ....

je to presne jak rikate.

0 0
možnosti
RK

krakra

31. 5. 2010 10:05
Závod ?

Mám pár připomínek k článku.

Závod nebyl podle mě vůbec nudný, havárky, krize mezí kolegy, předjíždění, čekání na déšť. Na VC Austrálie to sice nemělo, ale nuda to rozhodně nebyla.

Sdílím názor s Johny Herbertem "Ani procento viny na straně Herberta" - to je ale z jeho pohledu, z pohledu toho že se jednalo o týmové kolegy musím říct že prostě bourat neměly. Varianta ale "Prosím pane Vettel tudy prosím" - je ale také nepřípustná, Vettel byl vpředu, toho ale neopravňuje narážet do soupeře. Vettle si měl být vědom že předjíždí týmového kolegu a být opatrnější.

Je otázka co by se stalo kdyby ke kolizi nedošlo, Vettel by o kolo dále přepnul do šetřícího režimu a Hamilton by si je dal oba dva, ale i McLareny by musely šetřit vůz.Poznámka velitelského můstku McLarenu o šetření paliva byla na místě, oba jezdci si zazávodily mezi sebou, došlo ke kontaktu, a nebylo třeba riskovat vypadnutí jako u RedBullů. A třeba měly opravdu problémy s palivem ? Takže já si myslím že to byl super závod.

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

31. 5. 2010 10:29
Re: Závod ?

Cau, uz jsem o Tobe dlouho neslysel.... :)

Vis, v tom je prave to kouzlo, ze kazdy muze mit svuj nazor na uplne stejne veci :)

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

31. 5. 2010 10:01
exactly...

R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2570x
RIK je bývalý šéfredaktor několika internetových stránek zaměřených na motorsport a momentálně volný spolupracovník www.motorelax.cz. Kromě toho založil motokárový šampionát www.kartrace.cz, který nyní funguje jako občanské sdružení. V poslední době našel zálibu ve vaření. Takové jsou RIKovy koníčky, občanským povoláním je zapřažen v mezinárodní společnosti poskytující IT služby.