Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Fi-5

16. 11. 2010 13:42
Smula

Hmm, skoda jen, ze zrovna s HRT. Protoze Toyota s HRT pro neplaceni zavazku ukoncila veskerou spolupraci... takze jsou vlastne bez auta na pristi sezonu...

F1sports.cz :

„Toyota Motorsport GmbH (TMG) potvrzuje, že veškerá spolupráce s Hispania Racing F1 Team (HRT) byla přerušena a nebude obnovena,“ píše se v tiskové zprávě.

„TMG je nadále ve vlastnictví intelektuálních práv na současný vůz F1 a je připravena navázat spolupráci s novým zákazníkem.

Novy auto nestihnou postavit, takze kdo vi, jak to s nimi pristi rok bude... snad se ukaze a vsimne si o nekdo jinej.

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

16. 11. 2010 13:46
Re: Smula

Je to test, Pepikuv management nema podle meho v tuto chvili ambici o angazma v F1. Cilem je vyzkouset si vuz a upozornit na sebe. Pokud zajede srovnatelny, nebo dokonce lepsi vysledek nez Maldonado a Valsecchi, tak na sebe upozorni. Je prvni sezony v GP2 a jeste pul sezony nejel. Presto hned po navratu ziskal body, kterych se po vetsinu sezonu nezdalo ani Ericsonovi ani nikomu jinemu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2570x
RIK je bývalý šéfredaktor několika internetových stránek zaměřených na motorsport a momentálně volný spolupracovník www.motorelax.cz. Kromě toho založil motokárový šampionát www.kartrace.cz, který nyní funguje jako občanské sdružení. V poslední době našel zálibu ve vaření. Takové jsou RIKovy koníčky, občanským povoláním je zapřažen v mezinárodní společnosti poskytující IT služby.