Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JC
chudacek.blog.idnes.cz
13. 5. 2011 11:02
Dobrý recept a pěkné fotky
Sám kůži před smažením nestahuji. Jen platýze pod tekoucí vodou štětkou na nádobí dobře očistím. Trochu jej obalím v mouce a pak krátce osmažím. Až pak kůži stáhnu.
Dovolil jsem si tento Váš článek dát do souvisejících článků u mého článku o dražbě ryb ve Scheveningen, viz
http://chudacek.blog.idnes.cz/c/191432/Drazba-ryb-ve-Scheveningen.html
0
0
možnosti
RK
Richard Kába
13. 5. 2011 11:06
Re: Dobrý recept a pěkné fotky
Samozrejme, zadny problem ...
0
0
možnosti
- Počet článků 149
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2570x
RIK je bývalý šéfredaktor několika internetových stránek zaměřených na motorsport a momentálně volný spolupracovník www.motorelax.cz. Kromě toho založil motokárový šampionát www.kartrace.cz, který nyní funguje jako občanské sdružení. V poslední době našel zálibu ve vaření. Takové jsou RIKovy koníčky, občanským povoláním je zapřažen v mezinárodní společnosti poskytující IT služby.
Seznam rubrik
- Diabetes Mellitus
- R.A.G.RIKovaAmatérskáGastronom
- Tip na výlet
- Společnost
- Formule 1
- Čeští jezdci
- Kartrace
- Cestopisy