Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

chudacek.blog.idnes.cz

13. 5. 2011 11:02
Dobrý recept a pěkné fotky

Sám kůži před smažením nestahuji. Jen platýze pod tekoucí vodou štětkou na nádobí dobře očistím. Trochu jej obalím v mouce a pak krátce osmažím. Až pak kůži stáhnu.

Dovolil jsem si tento Váš článek dát do souvisejících článků u mého článku o dražbě ryb ve Scheveningen, viz

http://chudacek.blog.idnes.cz/c/191432/Drazba-ryb-ve-Scheveningen.html

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

13. 5. 2011 11:06
Re: Dobrý recept a pěkné fotky

Samozrejme, zadny problem ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2570x
RIK je bývalý šéfredaktor několika internetových stránek zaměřených na motorsport a momentálně volný spolupracovník www.motorelax.cz. Kromě toho založil motokárový šampionát www.kartrace.cz, který nyní funguje jako občanské sdružení. V poslední době našel zálibu ve vaření. Takové jsou RIKovy koníčky, občanským povoláním je zapřažen v mezinárodní společnosti poskytující IT služby.