Pro zapojení do diskuse musíte mít oprávnění diskutovat.
Jean-Luc Picard
vždy mne rozveselí,
jak jsou kuchaři a autoři receptů přesvědčeni, že každý má kartu do Makra.
Richard Kába
Re: vždy mne rozveselí,
Nejsem kuchar :) Je to amaterska gastronomie ... co se tyce Makra ... kazdy asi ne, ale zase zadny zasadni problem to take neni. Muzete misto do Makra do specializovanych prodejen s rybami (Sea food), nekdy maji mensi rybarny i v Albertech, Intersparech apod ... Makro uvadim, protoze mi prijde nejkomplexnejsi ...
opportunity
Vypadá to dobře
Ale ančovičky jsou na mě k liškám moc výrazné chuti. Kdyby byly lišky z lesa, ale při těch cenách... Já lišku v lese viděla naposled v dětství. Vím, že se vracejí, ale nevím, kam. http://g.idnes.cz/u/disk/smile8.gif" alt=":-)">
Richard Kába
Re: Vypadá to dobře
Lisky rostou zrovna letos docela hodne ... a vpodstate vsude ... listnate i jehlicnate lesy ... a vpodstate rostou kazdorocne, obvykle az pozdeji ...
orinka3
a dostupnější suroviny
by nebyly? Kde vezmu lišky? Kde ančovičky? A nakonec se toho člověk ani pořádně nenajíhttp://g.idnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">
- Počet článků 149
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2570x
Seznam rubrik
- Diabetes Mellitus
- R.A.G.RIKovaAmatérskáGastronom
- Tip na výlet
- Společnost
- Formule 1
- Čeští jezdci
- Kartrace
- Cestopisy