orinka3

19. 6. 2011 14:58
a dostupnější suroviny

by nebyly? Kde vezmu lišky? Kde ančovičky? A nakonec se toho člověk ani pořádně nenajíhttp://g.idnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">

RK

Richard Kába

19. 6. 2011 19:05
Re: a dostupnější suroviny

Lišky jsou z lesa, salát ze zahrádky, ančovičky z Makra (jak píšu v článku). Jednodušší už to být nemůže :)

orinka3

20. 6. 2011 10:53
Re: a dostupnější suroviny

kdybych to měla před sebou na talíři, určitě bych neodmítla. Ale ingredience jsou opravdu těžko dostupné. A nahrazovat předepsané suroviny něčím jiným - tak potom by se to mohlo jmenovat recept Radia Jerevanhttp://g.idnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D"> Neshazuju recept jako takový, ale člověk by se nalítal, než by to dal dohromady.

RK

Richard Kába

20. 6. 2011 11:24
Re: a dostupnější suroviny

OK, priste napisu o necem ze zcela beznych surovin ...

  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2570x
RIK je bývalý šéfredaktor několika internetových stránek zaměřených na motorsport a momentálně volný spolupracovník www.motorelax.cz. Kromě toho založil motokárový šampionát www.kartrace.cz, který nyní funguje jako občanské sdružení. V poslední době našel zálibu ve vaření. Takové jsou RIKovy koníčky, občanským povoláním je zapřažen v mezinárodní společnosti poskytující IT služby.