Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

Pepan A2

4. 7. 2011 12:43
Recept na přepuštěné máslo jsem sice slyšel,

ale takhle podrobně nikdy. Moc díky.

P.S Mimochodem, víte, že jste drasticky zasáhl do naší kuchyně? Od jisté doby se u nás nevaří jiné nudličky než domácí a vylepšili jsme to tím, že dneska je děláme i s růzými příchutěmi. Ještě jednou moc díky za obojí.R^

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

4. 7. 2011 12:50
Re: Recept na přepuštěné máslo jsem sice slyšel,

Nemate zac, ja dekuji za prizen a jsem potesen. :-)

0 0
možnosti
VTG

vladimir.t.gottwald

4. 7. 2011 12:40
Děkuji, rád jsem si připomněl,

co pamatuji od babičky. Ty detaily jsem si nepamatoval, a tak teď někdy díky této Vaší inspiraci rád zkusím. R^

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

4. 7. 2011 12:50
Re: Děkuji, rád jsem si připomněl,

Take dekuji za hezke hodnoceni ... :-)

0 0
možnosti
VTAJK

Vaska Trubačev a jeho kamarádi

4. 7. 2011 11:35
fajn info...

...ono pravej wienerschnitzel se neobejde bez toho, že by se dělal na másle, a je smutný, že už se na to, stejně jako přepouštění másla, dost prdí :-/ Za blog pochvala!

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

4. 7. 2011 12:12
Re: fajn info...

Dekuji dekuji. :-)

0 0
možnosti
H

horak29

4. 7. 2011 10:26
Díky moc

už jsem na přepuštěné máslo v receptech narazila, ovšem návod nikde..:-(. Prý ho snad měli mít v Makru..Váš recept vypadá, že ho i zvládnu..určitě zkusím:-)

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

4. 7. 2011 10:41
Re: Díky moc

Urcite neutracejte v makru za neco, co zvladnete snadno doma. Tohle by mela byt hracka. :-)

0 0
možnosti
PU

Pulp Fiction

4. 7. 2011 9:44
Ta poznámka po čarou

nemá chybu ;-D

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

4. 7. 2011 9:52
Re: Ta poznámka po čarou

Když už se zpracovává nějaké téma, tak je třeba k tomu přistoupit vyčerpávajícím způsobem :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2570x
RIK je bývalý šéfredaktor několika internetových stránek zaměřených na motorsport a momentálně volný spolupracovník www.motorelax.cz. Kromě toho založil motokárový šampionát www.kartrace.cz, který nyní funguje jako občanské sdružení. V poslední době našel zálibu ve vaření. Takové jsou RIKovy koníčky, občanským povoláním je zapřažen v mezinárodní společnosti poskytující IT služby.