Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
ZO1
RK
Richard Kába
5. 7. 2011 19:10
Re: V áleji
To mě mrzí, že vám to tak připadá. jedli to až potom a moc si mlaskali.
0
0
možnosti
AA
Jack Russell
5. 7. 2011 16:51
Myslím si,
že po tuřínu v dezertu nezbyde ani památka. Má tam vůbec nějaký význam? Pochybuji. Myslím, že ingredience by se měly používat proto, že nám chutnají a chceme si je připravit k jídlu. Použít tuřín a chtít, aby se netvářil jako tuřín, ale jako kandované ovoce nebo rozinky mi nedává smysl. Když použiji houby, chci aby chutnaly jako houby, ryby jako ryby, skopové jako skopové apod.
0
0
možnosti
- Počet článků 149
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2570x
RIK je bývalý šéfredaktor několika internetových stránek zaměřených na motorsport a momentálně volný spolupracovník www.motorelax.cz. Kromě toho založil motokárový šampionát www.kartrace.cz, který nyní funguje jako občanské sdružení. V poslední době našel zálibu ve vaření. Takové jsou RIKovy koníčky, občanským povoláním je zapřažen v mezinárodní společnosti poskytující IT služby.
Seznam rubrik
- Diabetes Mellitus
- R.A.G.RIKovaAmatérskáGastronom
- Tip na výlet
- Společnost
- Formule 1
- Čeští jezdci
- Kartrace
- Cestopisy