Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

krakra

18. 7. 2011 0:45
Bomba

Pro spoustu lidí by to byla bomba, kdyby se vrátil.

0 0
možnosti

Pepan A2

12. 7. 2011 17:16
Kimi je špičkový jezdec.

F1 by jeho návratem jenom získala, ale nemyslím si, že současné zvěsti o sedačce pro Kimiho u Red Bullu, které se dneska objevily, se zakládají na pravdě. To, že Webber neposlechl tým, je sice pravda, ale uzavření smlouvy s jiným jezdcem je běh na dlouhou trať a není to možno vyřešit během jediného dne. Možná to budou zvěsti ze stejného zdroje, ze kterého se už několik let rojí zvěsti o odchodu Massy od Ferrari.

0 0
možnosti

Lumir_B

12. 7. 2011 16:23
Pro Kimiho se F1, bohužel, definitivně uzavřela

2 roky mimo je dnes už moc. Kimi, díky svému vztahu k PR, není až tak zajímavý pro sponzory ani pro týmy.

RB není žádný Hesket...ale profi team, který svým jezdcům žádnou volnost nedává (pouze vzhledem ke konzumentům svých limonád usiluje o nějaké free image). Kimi navíc sám není žádný diplomat.

0 0
možnosti

Pepan A2

12. 7. 2011 17:19
Re: Pro Kimiho se F1, bohužel, definitivně uzavřela

Po stránce řidičského umění má Kimi na formuli jedna, ale diplomat z něj nikdy nebyl. I v jeho současném působišti si stěžují, že dvakrát ukecaný není.

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2570x
RIK je bývalý šéfredaktor několika internetových stránek zaměřených na motorsport a momentálně volný spolupracovník www.motorelax.cz. Kromě toho založil motokárový šampionát www.kartrace.cz, který nyní funguje jako občanské sdružení. V poslední době našel zálibu ve vaření. Takové jsou RIKovy koníčky, občanským povoláním je zapřažen v mezinárodní společnosti poskytující IT služby.