Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
falm
17. 7. 2011 2:16
Ještě že jste nezačal tím,
že vytáhneme ušáka z králíkárny majzneme ho pohrabáčem za uši, přivážeme k rozporce, vyvrhneme, stáhneme z kůže... nejlépe opět s fotografickými ilustracemi.
0
0
možnosti
Richard Kába
17. 7. 2011 7:28
Re: Ještě že jste nezačal tím,
Urazilo by Vas to? Jinak pohrabac netreba, vaz se zlomi bezpecne i spravnym uderem rukou. Je to bezna vec, maso se nevyrabi v tovarne. Vanocni kapr se kucha ve spouste domacnosti a take to nikoho nepohorsuje. :)
0
0
možnosti
Zálohovaný obal 10
16. 7. 2011 14:35
Celkový dojem:
to jídlo vypadá jako architektonický návrh kruhového objezdu.Zřejmě vysoká kuchařina.Tuřín se dával dobytku.
0
0
možnosti
Zálohovaný obal 10
16. 7. 2011 14:45
Re: Celkový dojem:
Talířový design je katastrofální
0
0
možnosti
BlackWhite81
15. 7. 2011 21:34
Český Johny Depp
kámo ty vypadáš uplně jako Johny Depp !!! to je síla !!! vykašli se na vaření a za let do Holywoodu možná ti dají nějakou roli dablera !!!
1
0
možnosti
- Počet článků 149
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2570x
RIK je bývalý šéfredaktor několika internetových stránek zaměřených na motorsport a momentálně volný spolupracovník www.motorelax.cz. Kromě toho založil motokárový šampionát www.kartrace.cz, který nyní funguje jako občanské sdružení. V poslední době našel zálibu ve vaření. Takové jsou RIKovy koníčky, občanským povoláním je zapřažen v mezinárodní společnosti poskytující IT služby.
Seznam rubrik
- Diabetes Mellitus
- R.A.G.RIKovaAmatérskáGastronom
- Tip na výlet
- Společnost
- Formule 1
- Čeští jezdci
- Kartrace
- Cestopisy