Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

falm

17. 7. 2011 2:16
Ještě že jste nezačal tím,

že vytáhneme ušáka z králíkárny majzneme ho pohrabáčem za uši, přivážeme k rozporce, vyvrhneme, stáhneme z kůže... nejlépe opět s fotografickými ilustracemi.

0 0
možnosti

Richard Kába

17. 7. 2011 7:28
Re: Ještě že jste nezačal tím,

Urazilo by Vas to? Jinak pohrabac netreba, vaz se zlomi bezpecne i spravnym uderem rukou. Je to bezna vec, maso se nevyrabi v tovarne. Vanocni kapr se kucha ve spouste domacnosti a take to nikoho nepohorsuje. :)

0 0
možnosti

Zálohovaný obal 10

16. 7. 2011 14:35
Celkový dojem:

to jídlo vypadá jako architektonický návrh kruhového objezdu.Zřejmě vysoká kuchařina.Tuřín se dával dobytku.

0 0
možnosti

Zálohovaný obal 10

16. 7. 2011 14:45
Re: Celkový dojem:

Talířový design je katastrofálníEU

0 0
možnosti

BlackWhite81

15. 7. 2011 21:34
Český Johny Depp

kámo ty vypadáš uplně jako Johny Depp !!! to je síla !!! vykašli se na vaření a za let do Holywoodu možná ti dají nějakou roli dablera !!!;-D;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2570x
RIK je bývalý šéfredaktor několika internetových stránek zaměřených na motorsport a momentálně volný spolupracovník www.motorelax.cz. Kromě toho založil motokárový šampionát www.kartrace.cz, který nyní funguje jako občanské sdružení. V poslední době našel zálibu ve vaření. Takové jsou RIKovy koníčky, občanským povoláním je zapřažen v mezinárodní společnosti poskytující IT služby.