Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

repanak

6. 4. 2012 16:07
Díky za zprávu,

ušetřil jste mi peníze, ne všechny internetové obchody zlevnily tak intenzivně. Musíme proužky v rodině dokupovat, hrazené pojišťovnou samozřejmě nestačí. Jinak jsem je kupoval i v Německu, byly o něco levnější - pokud jsem měl věrnostní kartičku. Ale rozdíl byl do 10% a to byla koruna vůči euru podstatně silnější. Obrovský rozdíl byl ale u měřícího přístroje. Ten jsem s nadsázkou koupil v Bavorsku skoro zadarmo - byly takové akce. Dnes nemůžete kalkulovat pro porovnání jen se základními cenami, když všude jsou na vše "akce".

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

6. 4. 2012 16:35
Re: Díky za zprávu,

Je treba vydrzet, nez vyprodaji stare zasoby :) Pripadne objednavat primo od vyrobce, resp. dealera.

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

6. 4. 2012 16:36
Re: Díky za zprávu,

Co se tyce kalkulace se zakladni cenou ... za tu zakladni cenu se prodaji vsechny na recept, tedy ty hrazene pojistovnou .... a to jeste mely nektere lekarny tu drzost to prodavat draz - tedy za doplatek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2570x
RIK je bývalý šéfredaktor několika internetových stránek zaměřených na motorsport a momentálně volný spolupracovník www.motorelax.cz. Kromě toho založil motokárový šampionát www.kartrace.cz, který nyní funguje jako občanské sdružení. V poslední době našel zálibu ve vaření. Takové jsou RIKovy koníčky, občanským povoláním je zapřažen v mezinárodní společnosti poskytující IT služby.