Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J54a40r32a 30R30a29n17k 1741856849811

R^Diky fotografiim si na to konecne troufnu, stryc mi svoje 10 minutove vykosteni kdysi predvadel, ale nic moc mi v pameti nezustalo:-) Davate nekdy do bramborove kase upeceny cesnek (davam celou hlavu do trouby a pak se krasne vymacknou)?

0/0
20.12.2012 17:16

R63i19c24h87a38r96d 74K36á11b92a 8219538660320

Nedavam, ale muze byt zajimave to vyzkouset. Bramborovych kasi, pyre a jejich variaci existuje nepreberne mnozstvi ... nejradeji mam ruzna bramborovo-pastinakova, bramborovo-turinova, bramborovo-mrkvova, etc ... pyré.

0/0
20.12.2012 17:27



Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.