Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

děláme taky vepřovou, pojivo se dá podpořit tím, že část (tak 10% masa nakrájíme na drobno, při hnětení se rozbablá na pastu. jinak naprosto stejně. :-) forma po dědečkovi, spousta pokusů na začátku, jen zůstáváme u cukru a soli, sanitr mi skřípe v zubech

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2570x
RIK je bývalý šéfredaktor několika internetových stránek zaměřených na motorsport a momentálně volný spolupracovník www.motorelax.cz. Kromě toho založil motokárový šampionát www.kartrace.cz, který nyní funguje jako občanské sdružení. V poslední době našel zálibu ve vaření. Takové jsou RIKovy koníčky, občanským povoláním je zapřažen v mezinárodní společnosti poskytující IT služby.