Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Zná ho někdo? Ne? Pak je to on!

3. 7. 2011 15:14
.

Až na to máslo dobrý. Ale dát tolik másla + ještě smetanu, tak se za chvíli neunesu. ;-) Jinak mňam.

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

3. 7. 2011 15:33
Re: .

Buďte si jistý, že když si dáte dobré jídlo ve špičkové restauraci, bude tam přesně tolik tučného. Já tady předvádím, jak udělat jídlo dobré, na dietu musíte navštívit jiné stránky :)

Preferuji dát si méně dobrého, než hodně zdravého ;)

0 0
možnosti
LH

lahab

3. 7. 2011 18:10
Vařit se dá buď dobře

(tj. neškudlit na surovinách) nebo zdravě. Kombinace nefunguje... ;-)

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

3. 7. 2011 19:07
Re: Vařit se dá buď dobře

Přesně tak. Bohužel u nás to vypadá tak, že strávníky nejvíce zajímá, esli je to levné, až teprve potom, esli je to dobré a většinou až nakonec esli je to zdravé ... :) Ale zdravé tele z jalové krávy také nevymámíte :)

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

3. 7. 2011 16:16
Re: .

A také nepředpokládám, že by Cajthamlová a její banda, měli mé stránky v oblíbených. :)

0 0
možnosti
ZO1

Zálohovaný obal 10

3. 7. 2011 19:23
Re: .

A co tenhlecten gastronom - architekt Pohlreich? Já osobně bych si tu kulajdu dal a ještě bych si přidal.

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

3. 7. 2011 19:53
Re: .

Zajdete do Cafe Imperial, tam ji Zdenda vari a to co Vam tu nabizim za recept, je prinejmensim stejne dobre :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2570x
RIK je bývalý šéfredaktor několika internetových stránek zaměřených na motorsport a momentálně volný spolupracovník www.motorelax.cz. Kromě toho založil motokárový šampionát www.kartrace.cz, který nyní funguje jako občanské sdružení. V poslední době našel zálibu ve vaření. Takové jsou RIKovy koníčky, občanským povoláním je zapřažen v mezinárodní společnosti poskytující IT služby.